Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

#fredagsfysförefredagsmys

Idag kom jag in på gymmet på obemannad tid! Man får vara glad för det lilla. Jag har känt mig så frusen hela veckan. Inte sjuk-frossig snarare bara för att det har blåst så kallt hela veckan. Alltså valde jag att köra mitt distanspass på löpbandet imorse. Inte så stimulerande men så fick det bli idag. Desto mer stimulerad blev min fredag. Vad annat kan den bli när den börjar med träning.

20140131-194925.jpg
Imorgon blir det styrka på gymmet. Ultramaken jobbar men mitt gym har barnpassning :) Glad mamma – Glada barn. Läste nåt på Facebook om hur någon fått höra att man inte prioriterade sina barn om man lämnade in dem på barnpassningen på gymmet för att själv få träna. What?! Det går ju inte ihop för fem öre! Vad vill jag lära mina barn?

-Ett hälsosamt leverne som givetvis innefattar träning
-Man måste ta hand om sig; jag vill att mina barn ska veta att även mamma ska må bra
-Jag är inte bara mamma, jag är Jessica också och Jessica är en människa med egna behov

Ja, de går ju ihop i varandra men detta är en viktig fråga. Vi måste sluta ge oss själva dåligt samvete. Peppa inte trycka ned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *