Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Det bästa!

Jag hade en skitmorgon. Nä, jag hade en skitförmiddag. Skulle prova nya gymmet – kom inte in med kortet (gymmet var dessutom obemannat). Fick vänta på tåget – som inte kom. Fick vänta på ersättningsbussen – som tog god tid på sig innan den kom. Missade mellis. Glömde matlåda… Skitförmiddag. Dagen kan bara bli bättre.

Jag är en positiv människa. Men jag jobbar på det hela tiden. Jag vet att det är lätt att älta och egentligen kan många saker vara lätta att bara släppa. Det här med att påverka det jag kan och acceptera det jag inte kan påverka Lättare sagt än gjort men vad har vi egentligen för val?

Ja, det var surt att inte hinna träna imorse, komma så sent till jobbet att jag sen var tvungen att jobba hemma och därmed inte hinna träna hemma heller när make var ute och åt med några vänner men jag överlever.

Imorgon ska jag träna och lyfta tungt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *