Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Nytt år – nytt gym

Sedan vi flyttade till ny ort har jag stått utan gym. En mycket märklig situation för mig som alltid fått gratis medlemsskap på gym i och med att jag alltid instruerat. Än så länge har jag inget gym jag instruerar på men det kommer väl. Känns dock lite som jag är i Limbo men det känns ändå lite bättre nu när jag tillhör ett gym :). Mitt val landade på Gym o Motion i Åkersberga. Fräscht och ganska stort. Än bättre är att jag äntligen fått packa träningsväskan. Imorgon tränar jag igen! Känns som en gottegris med full godispåse. Men vad dyrt det är! Inget snack om att detta prioriteras före mycket annat men ändå.

Eftersom jag varit sjuk och ultramaken tävlade igår hade vi inget planerat idag. En helt tom söndag framför oss. Hur ofta händer det? Vi tog med oss varm choklad och kaffe och spenderade en stund i en lekpark nära oss.

20140126-185237.jpg

20140126-185258.jpg
Där finns också ett utomhusgym. Inte lika bra som i Sollentuna men inte helt tokigt ändå.

20140126-185422.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *