Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

I bilen på väg norröver

Så har ännu en roadtrip startat. Innan flytt ska vi ända högst upp i Sverige för att fira jul. Och ja, vi har snögaranti :).

Icebugsen är nedpackade tillsammans med tjockaste träningsjackan. Jag ser fram emot att springa i snön. Jag ser fram emot långpass med ultramaken. Romantik på hög nivå.

20131221-102813.jpg
Träningsvärken från chinspasset i onsdags är neverending. Då passar det sig med intervaller och benträning på hotellet ikväll. Älskar att träna på hotell när man åkt bil länge. Idag åker vi 60 mil. Då har vi hunnit halvvägs….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *