Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Veckans träning och dagens intervaller

Det känns knappt som om jag tränade förra veckan. Familjens schema ville annorlunda.

Måndag
Vila
Tisdag
Löpning, distans 60 minuter
Onsdag
Vila
Torsdag
Löpning, intervaller; 7×35 sekunder med 3 minuter ståvila
Fredag
Vila
Lördag
Vila
Söndag
Styrketräning, helkropp

Idag blir det ytterligare ett pass med 35-sekundersintervaller. Eftersom jag verkligen vill kunna fokusera på teknik och fart så kör jag den på löpbandet. Utomhus är det snö och is. Visserligen inget jag räds men om jag ska springa riktigt fort förflyttas fokus till annat om underlaget inte är säkert. På tal om vinter. Detta meddelande fick jag från pappa igår.

20131209-070506.jpg
Det är lite kallt där vi ska fira jul. I min hemby. Då hjälper inga ulltrosor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *