Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Intervaller för en lätt clown

35-sekundersintervaller var det idag, som sagt. Roliga, snabba intervaller som jag körde med en hel del lutning på löpbandet.

20131209-192621.jpg
Kände mig lite som en clown i mina färgglada kläder men jag gillar ju färg.

På vägen ut ställde jag mig på vågen. Jag gör det ibland bara för ro skull. Jag har varit ”lätt” och smal i princip i hela mitt liv. Det var bara efter Storeman som jag var lite större. ”Vad skönt att vara så smal!”, tänker många. Det kan man tro. Idag är jag nöjd när jag ser min kropp. Kilona har inte spelat någon roll. Förutom innan puberteten då jag ville gå upp lite. Men som smal är man ett lätt byte. Då verkar många tro att det är ok att påpeka hur smal och spinkig man är, sällan som nån komplimang.

Vad vägde jag idag då? 48.5 kg till mina 163 cm. Men som sagt, kilona är bara en siffra för mig. Det som är viktigt är att jag mår bra och fungerar som jag ska. Och det gör jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *