Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Skivstången är min vän

Vem ställer klockan på 7:20 en söndagmorgon? Jag. För att hinna träna innan maken drog till jobbet var det bara att kravla dig upp. Båda småkidsen hade dock sparkats och kivats en stund innan så jag var vaken när klockan ringde. Gymmet och skivstången lockade dock. Jag älskar skivstången. Efter den obligatoriska uppvärmningen laddade jag skivstången för traditionella marklyft. Jag slänger inte på allt jag har. Jag jobbat hårt med tekniken så även om jag vill lyfta tungt så backar jag. Det är så lätt att lyfta tungt men skjuta rygg när man kör just traditionella marklyft. Då finns det ingen mening med att ladda på viktskivor om du frågar mig.

Passet fortsatte med bänkpress, hantelflyes, armhävningar på Bosuboll och ännu en skivstångsövning för hela kroppen. Åsså lite rörlighet på det. Nöjd axel. Nöjd tjej.

20131208-200146.jpg
Trött tjej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *