Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Veckans träning & förberedelser

Måndag
Vila
Tisdag
Spinning, pulsträning
Onsdag
Vila
Torsdag
Tapout, Muay Thai liknande
Fredag
Löpning, distans 50 minuter
Lördag
Löpning, distans 50 minuter
Söndag
Vila

Förra veckans sömn var ju som sagt usel och därav tre vilodagar. Det behövdes och gav bra energi till övriga träningspass.

Kommande vecka innehåller tre dagar som gräsänka eftersom ultramaken springer 24- timmars i Oslo till helgen. Det blir transportlöpning och hemmaträning denna vecka. Inte tokigt. Alla passen är inskrivna i kalendern. Väskan förbereds dagen innan. Let’s do it!

2 thoughts on “Veckans träning & förberedelser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *