Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Löpning i kylan

Igår hade jag ett helt fantastiskt löppass. Det var ett par minusgrader, sol och morgon. Förutsättningarna var finemang! Jag lyckades dessutom klä mig näst intill perfekt. Det är alltid en balansgång så här i början av en ny årstid.

20131124-191443.jpg
Jag slängde på mig trosorna med windstopper, vinterkompressionstightsen som är ganska tunna, underställströja, tunn långärmad och en lätt fodrad jacka. Ja, och så mössa, handskar och en buff runt halsen. Jag säger näst intill perfekt då det blev lite varmt på överkroppen. En t-shirt över underställströjan hade varit tillräckligt. Då hade det varit perfekt. Löppassen var ändå underbart härligt. 50 minuter distans i en för mig snabb fart men utan ansträngning. Jag sprang och log.

Imorgon blir det intervaller hem från jobbet. Får se hur mycket jag ler under 35 sekundersintervallerna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *