Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Grymt rolig spinning

Jag lägger tid på att lägga upp mina gruppträningspass. De har alltid ett tydligt syfte, deltagarna ska veta varför vi tränar på ett visst sätt och vilken effekt det ska ge. Old school-spinning innebar oftast att alla skulle bli så trötta som möjligt. En skrikande, pushande instruktör som var nöjd om folk hostade upp lungorna efteråt och sluddrade att det var det jobbigaste passet någonsin. Visst, jag överdriver lite men bara lite. Fortfarande finns det de som kör så men jag hoppas det minskar. Jag tycker man som deltagare kan/ska förvänta sig mer. 50 minuter på 90% av maxpuls kör inte ens elitidrottsmän.

Ibland får man till det lite extra bra. Mitt nya pass blev ett sådant pass om jag får säga det själv :). Alla blev vi trötta och svettiga men det var kanske någon minut i slutet på 90 % av maxpuls.

20131105-223323.jpg
Fantastiskt roligt med mina deltagare idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *