Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Upp på spinningcykeln igen!

Vad skönt det var att få träna igen. Igår körde jag mitt pulsspinningpass igen och känslan i kroppen var som en kalv på grönbete. Vad vore livet utan träning?

20131030-094653.jpg
Eftersom vi flyttar efter årsskiftet blir denna termin den sista på nuvarande gym. Det känns lite sorgligt, jag har så grymma deltagare som ”hänger” med mig varje tisdag. Sen är det ett väldigt bra gym också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *