Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Höstlovskul!

Vi har ledigt nu på höstlovet, jag och barnen. Nu när Lillan är frisk passade vi på att göra något som jag och barnen älskar: Gå till biblioteket! Jag och barnen älskar böcker och vi läser varje dag. Jag har alltid en bok på gång och vi läser för barnen varje kväll. Storeman är ju 13 år och läser till och med böcker på engelska. Hans engelska är flytande och fantastisk.

20131029-150741.jpg

20131029-150836.jpg

20131029-150916.jpg
Jag längtar till ikväll när jag får svettas på spinningcykeln!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *