Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tidsfördriv

Lillan har fått en släng magsjuka. Stackare, som om streptokocker och penicillinkur inte vore nog. Dagen ägnas åt att repa sig. Vilken tur att jag hämtade ut en Blogbag från Loppi på Posten igår.

20131028-070336.jpg
Den innehöll bland annat filmen ”Croodarna”. Det blir ett bra tidsfördriv för mig och småkidsen som tar en dag för att hämta oss. Ultramaken jobbar och Storeman tog planet till Kiruna och mina föräldrar igår. Har har nu snö och vi har en varm oktoberdag. Men snart är det november och då fyller jag år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *