Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Frisk!

Imorgon tränar jag och det ska bli gudomligt skönt! Imorgon blir det pulsträning och på onsdag är det dags för en period med tunga 4:or på gymmet. Gissa om jag längtar!

20131028-205301.jpg
Så här glad blir jag!
En sak till! Idag stod jag på huvudet. Sånt kunde man ju när man var liten men numera vet jag vad som kan gå fel och har tyckt att det är så läskigt men idag gjorde jag det utan assistans. Heja mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *