Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Fredag och vila

Äntligen fredag, va!

Barnen hämtas alltid klockan 2 på fredagar. På förskolan var det fredagsmys med nybakade kanelbullar och film. Jag tog med dem till lekparken där vi lekte pirater. Är kanske lite all in i lekarna och fick lite blickar, glada och förvånade, från förbipasserande. Men ska man vara enbent pirat så ska man.

20130927-151840.jpg
Vi följde äventyrligt en snårig stig i skogen hemåt.

Det har varit en tuff vecka. Jag tycker alltid det är krävande att ta hand om barnen själv. Jobbet har varit oflexibelt i veckan och därför har träningen blivit lidande. Ikväll får det bli ett kort och intensivt styrkepass här hemma. TRX:bandet har kommit så det måste ju testas tillsammans med fortsatt chinsträning. Kroppen skriker dock efter sömn och vila. Är det vädret och/eller mörkret?

20130927-152410.jpg

2 thoughts on “Fredag och vila

  1. Jag saknar er så mycket! Alltså bara se på bilderna.:) man blir så varm i hjärtat. Och så underbara barn <3, nä nu måste vi komma och hälsa på er!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *