Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Det drar ihop sig för Spartathlon

Igår morse åkte ultramaken till Spartathlon för att imorgon bitti starta tävlingen för tredje gången. Klockan 0600, svensk tid, går starten för världens mest legendariska ultramarathon. Bara en tredjedel går i mål efter 246 kilometers löpning. I ett sträck. Så fort som möjligt och man har inte all tid i världen. Tävlingsreglerna ställer höga krav på fart. En efter en plockas de av, de som är för långsamma.

Jag och barnen hejar på för fullt hemifrån.

20130926-194312.jpg
Detta kommer gå galant även denna gång. Händer inget oväntat kommer har gå i mål på ännu en fenomenal placering även detta år. Hans support har lovat uppdatera mig under loppet vilket jag meddelar på mitt Twitter: @hejamamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *