Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Veckans träning

Förra veckan gick helt enligt plan.

Måndag
Löpning, 70 minuter distans hem från jobbet. I spöregn. Härligt.
Tisdag
Pulsspinning
Onsdag
Rörlighet och styrka
Torsdag
Löpning, intervaller. 8×35 sekunder med 3 minuters ståvila. Transportlöpning hem från jobbet.
Fredag
Planerad vila
Lördag
Löpning, långpass 2,5 timmar.
Söndag
Styrketräning, helkropp

Denna vecka blir svårare att få till som jag vill då ultramaken åker till Grekland och Spartathlon på onsdag och är borta i en vecka… Mycket transportlöpning men helgens träning och då framförallt löpning är i nuläget ett mysterium…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *