Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tävlingsminnen

Idag gick jag Odengatan upp mot Valhallavägen. En bit av den vägen man springer under Stockholm Marathon. Med ens kunde jag känna dofterna, känslorna och det klibbiga underlaget efter all sportdryck som finns där under loppet.

20130923-100842.jpg
Andra varvet är detta nära mål. Bara kilometer kvar till mållinje, tårar och glädje. Efter all träning, förberedelse och kamp är man nästan framme. Känslorna är översvallande och vanebildande. Det börjar bli dags att anmäla sig till nästa års upplevelse. Hänger du med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *