Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Laddar för en härlig träningshöst!

Ja, att nåt inte stämde med kroppen under gårdagens Tjejmil är ett understatement. Låt mig säga såhär: För mig är det inte normalt att nästan bli sängliggande en hel eftermiddag efter att ha sprungit en mil.

Nåväl, nu är höstförkylningen avklarad och jag är redo att sikta in mig på en grym höst med massor av löpning, styrketräning, massa rörlighet och en hel del spinning.

20130908-211359.jpg
Jag är så redo och håller på att uppgradera träningsgarderoben as we speak.

Men på tal om höst, inspiration och en sorts nystart vill jag passa på att fråga dig:

Vad vill du se mer av här på bloggen?

Passa på att önska och lämna en kommentar. Själv ser jag gärna att du kommenterar oftare. Det blir så mycket mer levande då.

Vi syns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *