Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Kommer igång med rörligheten

Nu när förkylningen börjar leta sig bort är det dags för mig att ta tag i hemläxan jag fick från STAC. En hel del potential att hämta.

20130903-203547.jpg
Det är lätt att strunta i att ta tag i både Prehab (förebyggande) och rehab. Man glömmer, kanske inte ser konsekvenserna av att inte ta tag i obalanser i kroppen för let’s face it vi är många som hellre plockar upp skivstången och tränar ”på riktigt”. Men det är ju också så att vi vill kunna träna hela livet. Men då måste vi också vara hela och vårt system (kroppen) fungerar inte om några sladdar och kontakter inte når varandra eller inte fungerar. Alltså: Regelbundna kontroller av systemet och åtgärda svagheter och fel.

Hur får man då till det? Min lösning är att skapa rutiner. Stretcha tar inte lång tid, jag gör det på morgonen till lunchen och på kvällen. Vill jag så kan jag. Är det tillräckligt viktigt så hittar jag tiden. Och detta är tillräckligt viktigt. Nu ska jag stretcha!

2 reaktioner på ”Kommer igång med rörligheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *