Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tisdag

…och skolstart för tonåringen som idag börjar 7an! Wow! Och jag som är 25…typ. Igår köpte vi ett par jeans till honom, akut, då vi vid en inventering i söndags upptäckte att han på fullaste allvar inte hade ett enda par långbyxor som passade. Jag har också beställt lite byxor åt honom. Utöver det kom det nu fram att han endast har ett par skor som passar. Det innebär att vi behöver shoppa löparskor, innegympaskor. Hans jacka är för liten… Pjuh! Det blir en dyr månad.

Själv tog jag mig äntligen till frisören som fick ta fram fårsaxen och kapa av mina slitna toppar. Det är svårt att hitta en bra frisör som inte kostar skjortan.

20130820-132930.jpg
Här hemma njuter vi av den sista semesterveckan. Snart är det dags gör allvaret :)

Du glömmer väl inte bloppisarna där du kan fynda en vätskeryggsäck och ett par svarta Converse?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *