Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Avgiftning?

Jag har checkat in på avgiftning. Inte drogrelaterat utan det vanliga giftet vi lätt får för mycket av – socker. Lång semester och för mycket socker blir i längden inte bra. Det är inte så att jag äter kopiösa mängder. Det har blivit mestadels fikabröd flera dagar i veckan. Godis har jag väl ätit nån dag i veckan.

Vågen ställer jag mig på kanske tre gånger om året. För mig är vågen ointressant. Det intressanta är alltid hur jag känner mig och hur kläderna sitter. Idag ställde jag mig dock på vågen som visade 50 kg. Det är väl där jag brukar ligga. Men överdoseringen (i mina mått) har lett till en svullen mage och viktigast av allt: Jag funkar bäst på en låg sockerdos 🙂

För att komma tillbaka har jag beslutat mig för att avgifta mig. Inget fikabröd eller godis förrän på Lillans kalas i slutet sv september. Sen gäller mitt vanliga, fungerande recept; sötsaker på lördagar i lagom dos.

20130818-155919.jpg
Men make no mistake jag älskar fikabröd. Då blir det bra med nolltolerans ett tag så får vanliga hjärnan bestämma. Jag är inne på andra dagen nu och än funkar det. Jag skulle i och för sig aldrig låta mig själv misslyckas med en sådan utmaning. Efter ett par dagar blir detta det normala.

Varför äta godis och fikabröd överhuvudtaget då? Men det är ju gott! När jag håller det på en bra nivå passar det jättebra och ger mig njutning. Rent fysiskt är det dock totalt onödigt men det är en helt annan sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *