Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Irriterande Facebook-statusar

Då och då läser jag hur man irriterar sig över diverse Facebook-statusar. Man ska inte skriva om hur och när man tränar eller hur bra man har det, om jag överdriver lite. Kanske är det Jante som spökar, kanske väcker det en känsla av ens egen otillräcklighet, vad vet jag.

Frågan är vad det är ”tillåtet” att skriva?

Jag är inte så brydd och irriterar mig ganska lite på sånt. Det jag väljer bort är sådana som aldrig ser det ljusa i livet utan bara gnäller, fokuserar på var man har ont etc.

Jag delar därför mest av mig av det ljusa i tillvaron. Jag berättar gärna om när jag ska/har tränat då jag älskar att känna mig stark. Inte för att förminska någon annan men om inte jag hejar på mig själv vem ska då göra det? Jag tycker jag är grym som med lätthet kan riva av en halvmara då jag vet vad som ligger bakom. Jag vet hur hårt jag kämpar med min träning. Det innebär inte att jag tycker att alla ska klara det. Själv blir jag inspirerad av coola, tuffa saker som andra gör; kan du – kan jag, kan jag – kan du. Don’t get irritated – get inspirated

Igår skulle jag ha sprungit två timmar efter frukost men vaknade med tjock näsa och hals. Hälsan först, alltså sprang jag inte. Jag valde att skjuta på löpningen till idag men kände mig lite osäker i kroppen och sprang istället en kortare sväng. Trail. Älskar trail

20130817-200925.jpg
En liten försmak av SUM:en
Med betoning på liten. Sörmland Ultra Marathon bjuder på mycket krävande terränglöpning. Jag blir så glad av att springa i skogen, på stigar. Fab! Våga lämna asfalten!

20130817-201404.jpg
Gillar färg
Det blev ca 70 minuter skön löpning. Jag kände av barfotalöpningen i framförallt vristerna. Bra. Jag behöver träna vristerna. Barfotalöpning är bra skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *