Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Bloppis: vätskeryggsäck

Vi börjar med en vätskeryggsäck från The North Face:

20130814-185719.jpg

20130814-185731.jpg
Den är knappt använd och ser helt ny ut. Vätskeblåsan följer naturligtvis inte med, det vore inte så fräscht. Den rymmer en 2 liters blåsa. Det finns en stor ficka på framsidan som rymmer mycket samt två nätfickor på utsidan. Det är ultramaken som haft den någon gång och den passar inte en liten tjej.

Nypriset på en sådan väska skulle jag gissa ligger på dryga 1000kr. Maila mig på jessica@jatraning.se med ditt bud. Den kan hämtas här eller så skickar jag den mot billigast möjliga fraktkostnad.

Let’s start the bidding! Sista dag att buda är fredag 00:00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *