Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

REA-tips: Röhnisch

Sommaren är fylld av REA. En som verkligen är värd att lägga tid och lite pengar på är Röhnisch rea som pågår just nu men det finns en hel del kvar. Igår var jag in på deras butik på Norrlandsgatan i Stockholm och köpte på mig mina favorit-trosor:

20130731-195811.jpg
De är de skönaste jag haft och rekommenderas! Halva priset på dessa och en massa träningskläder. Kolla även in webbutiken om du inte har vägarna förbi Stockholm. Bland träningskläderna är shape tightsen en favorit. De sitter grymt skönt. Håller in och tightar till. Det blev inga träningskläder för min del denna gång men till hösten kommer jag nog inte kunna hålla mig då deras härliga orangea kläder dyker upp.

Detta är inte ett sponsrat inlägg utan enbart ett tips då jag gillar Röhnisch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *