Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Äntligen åkte stången upp!

Den där standardstången på 20 kg har varit min nemesis. Jag har på nåt sätt varit övertygad om att jag inte klarar att rycka eller stöta upp den. Och med allt halabaloo om crossfit, där stången används flitigt, har det gäckat mig ännu mer. Jag är ganska stark med kroppen som belastning vilket är det allra viktigaste men vill ju även kunna lyfta tungt.

Idag hade jag bestämt mig. Jag skulle frivända/stöta upp stången. Och vet du, det gick löjligt lätt!

20130729-201602.jpg
Jag kunde lätt slänga på lite vikter men det tar vi nästa gång. Nu är vi vänner men man vill inte vara för needy. Det viktiga är att få upp den. Nu är den uppe!

One thought on “Äntligen åkte stången upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *