Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Älska semester

Äntligen är min långa semester här! Det är så lyxigt att vara hemma i 4 veckor och bara hänga med familjen, hinna med träningen utan att pussla allt för mycket.

Igår hängde vi med Helena och hennes familj på en strand på Ekerö.

20130728-203313.jpg
Det är så skönt att inte behöva tänka på klockan utan bara göra det man känner för. Som grädde på moset blev vi bjudna på god middag efteråt.

Imorse hoppade jag i löparkitet för 70 minuter distanslöpning. När jag drog visade termometern 22 grader och det blev nog varmare varje minut. Inte mitt favoritväder att springa i men karaktärsbyggande. Jag svettades som ett litet skållat troll och trots hettan gick det bättre än jag trodde.

Imorgon siktar jag på ett tidigt möte med skivstången på gymmet. Längtar! Älskar att träna på gymmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *