Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Nervös brud

Imorgon är det äntligen dags! Stockholm Marathon 2013. Som jag har längtat.

Efter en inspirerande morgon med ett gäng härliga tjejer ökade suget efter 42 km njutning. Än bättre kändes det att hämta ut nummerlappen:

20130531-192549.jpg
15159, det går bra att följa mig via sms eller på nätet om du vill. Kläderna och prylarna är framme; det blir korta kompressionstights, kompressionsstrumpor och en t-shirt. Brillorna med om det blir sol.

Tack alla fina för allt pepp och värme innan tävling! Vilka vänner jag har! Och alla ni som kommer och hejar: Ännu större tack till er. Om ni visste hur glad det gör mig!

Nu håller vi tummarna imorgon, för mig själv och för alla duktiga löpare!

5 thoughts on “Nervös brud

  1. Bra kämpat idag och tack för bra träningsupplägg som hjälpte mig också igenom dagens mara. Du hör ett fantastiskt jobb som PT och har redan hjälpt mig att förverkliga flera mål. Ditt upplägg är mycket genomtänkt´och långsiktigt upplagt. Nu är det dags för mig att med din hjälp ta sikte på ultradistanserna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *