Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tävling: Vinn en bikini från Röhnisch

Som du kanske vet har jag ett samarbete med Röhnisch som gör snygga träningskläder för tjejer. De gör även bikinis och igår fick jag hem en riktigt snygg en:

20130528-163753.jpg

20130528-163818.jpg
Detta är min första bikini från Röhnisch men den känns lyxig och sitter riktigt bra.

Givetvis ska även du få chansen att vinna en bikini. Nu till tävlingen:
Maila mig på jessica@jatraning.se med en motivering varför du ska vinna (eller om du vill vinna den åt någon) tillsammans med vilken BH- och trosmodell samt storlek. Jag behöver också veta din adress om du vinner. HÄR hittar du de olika modellerna.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 2 juni kl. 23:59.

One thought on “Tävling: Vinn en bikini från Röhnisch

  1. Hej J,
    Jag har inte simmat på flera år med tanke på att jag är rädd för djupt vatten. Denna sommar ska jag äntligen övervinna min rädsla o simma i min nybyggda pool och Mälaren. Därför behöver jag mer uppmuntran att inte ge upp.
    Kram
    Diana Nilsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *