Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Hej Holland!

Det tog sin lilla tid men jag hittade tillslut till mitt hotell här i närheten av Steenbergen. Hotellet är verkligen inget att hänga i julgranen…

20130511-064905.jpg
…men det är inte därför jag är här. På stationen i Roosendaal mötte ultramaken upp mig i landslagsmundering. Vi bor tyvärr inte i närheten av varandra men jag hann kramas lite innan han åkte till sitt boende. Om några timmar (kl 12) går starten på VM i 24-timmarslöpning. Det ska bli riktigt spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *