Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Hej sommar!

Vilken värme! Ja, i Sverige pratar och skriver vi mycket om vädret men egentligen är det inte så konstigt eftersom vi har ett varierande väder. Dagar som dessa är fantastiska och många är vi som leende vänder blicken mot skyn.

20130509-222537.jpg
Själv hade jag vilodag efter gårdagens hårda träning. Idag kände jag mig riktigt fräsch i kroppen – bra kvitto! Det hindrade mig inte från att träna andra. Perfekt dag att träna PT- kunder utomhus!

Nu är väskan packad inför resan till Holland imorgon. Jag ser fram emot att heja fram bäste ultramaken på VM i helgen! Det kommer gå toppen, det känner jag på mig. Men innan planet lyfter har jag ett intervallpass som ska avnjutas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *