Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Videoblogg: Triset helkropp

Idag vill jag bjuda dig på ett triset jag körde i onsdags som aktiverar hela kroppen. Jag gillar ju sådana övningar bäst; när kroppen tvingas arbeta som det system det är. Som löpare (och givetvis inom andra idrotter) råkar man ofta på skador just för att det råder obalans i kroppen. Jag tränar helst så att så många muskler som möjligt hjälper till – teamwork! Tillsammans är vi starkare.

Den första övningen är en grym bålövning. Lätt anspänning i magen och så drar du in knäna mot magen. Ingen svank – stark som en planka!

Den andra övningen är wallballs. Jag har en 7 kilos medicinboll som jag kastar upp mot väggen. En helkroppsövning som snabbt ger ett gött sug i både ben och armar.

Den sista övningen drämmer jag ned samma medicinboll i golvet, böjer benen och plockar upp bollen när den studsar upp. Helkropp igen.

Jag kan fortfarande utvecklas vad gller placeringen av kameran, I know, men det är inte så lätt när man tränar själv… Jag jobbar på det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *