Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Egentid hos frisören

Jag är ganska dålig på att unna mig skönhetsvård. Mitt hår får ta mycket stryk. Idag tog jag dock hand om det och spenderade en stund hos frisören.

20130319-164311.jpg
Vad tycks?
Själv blev jag nöjd. Nu laddar jag för mitt pulsspinningpass som drar igång kl åtta ikväll. Ska bli grymt! Men innan dess ska jag hinna mysa med familjen och ge Ultramaken en stor puss. Idag blev det nämligen officiellt: Han har, som ende svenske man, kvalat in i landslaget och får köra VM i 24-timmarslöpning i Holland i maj! Hurra!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *