Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Löpning i kylan

Jag var inte jättemotiverad inför dagens entimmeslöpning ute i kylan. Grym träningsvärk kombinerat med bitande, kall vind. Urrigt.

Ja, man kan ju fokusera på de negativa sidorna av ens planerade löppass. Eller. Eller så kan man ignorera det och bara göra det man planerat. Visst är det kallt i början men sen blir det ju ännu ett härligt löppass. Jag klädde på mig mina varmaste kläder :)

20130318-193607.jpg
Detta är min tjockaste jacka (Newline) med lurv på insidan. Bäst när det gäller.

Vet du, det var faktiskt ett alldeles ljuvligt löppass! Inget skämt! Benen var bara stumma en stund, nu känns träningsvärken redan bättre.

20130318-194029.jpg
Om du följer mig på Instagram kanske du sett några nya hashtags:
#hejamamma
#marathonsisters
#24timmarsmamman

Använd dem gärna om du vill. Den sistnämnda är inför min satsning mot en 24-timmars tävling i december. Alla tre handlar om push och pepp, positiv energi vi kan sprida mellan oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *