Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Videoblogg: Bra magövning

Här hemma härjar en konstig magbakterie men jag är ännu så länge inte drabbad. Jag filmade en bra övning som jag vill dela med mig av. Jag kallar den en alternativ enhandssving eftersom den vanliga enhandssvingen inte ser ut så här.

Vanligtvis kör jag denna övning med en 12 kg kettlebell men i filmen har jag en 8 kg. Ett väl aktiverat magstöd är jätteviktigt, så som det alltid är speciellt med kettlebells. Hjälp till med höften. Övningen tränar arm/axel/rygg men är också en väldigt bra magövning.

Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *