Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Löpning på löpband

Eftersom min hals varit känslig ett tag bestämde jag mig för att dagens distanspass på 45 minuter skulle få ske på gymmets löpband. Detta för att undvika kall luft. Eftersom nån sorts magsjuka härjar i hemmet och Ultramaken är en av de drabbade visste jag att min träning skulle ske efter att småkidsen somnat. Då visste jag att skulle vara en del minusgrader i kombination med fukt. Urrigt! Alltså – löpband.

Men jag är ju inget fan av löpband annat än när det kommer till intervaller. Jag springer bara och tittar på klockan. Utomhus bara försvinner tiden men på ett löpband… Man får inte en sekund gratis. Ändå finns det en TV till varje konditionsmaskin. Kanske är det just det. Det är inte normalt att spendera löpningen tittandes på när hajar äter en val eller när pelikaner äter fisk samtidigt som krokodiler mumsar på pelikanerna.

Aja, jag fick träna och det gick bra trots lite tristess.

20130310-215921.jpg
Svettig och redo att ta hand om sjuklingar igen.

2 reaktioner på ”Löpning på löpband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *