Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Kastar om i träningsschemat

Planen var att springa på lunchen idag. Det gick inte. Tiden fanns knappt till att äta, än mindre springa. Då är det bara att kasta om i schemat. Styrka hemma idag, det blir core, och löpning imorgon.

20130301-134023.jpg
Då får jag tillfälle att testa mina nya Saucony Fastwitch 5. På bilden ovan syns vad man skulle kunna tro är ultramakens sko bredvid. Det är det inte. Det är min ”lille” sons nya skor… Jag provade mina i butik innan jag beställde dem på nätet men nu när jag fick hem dem kändes de nästan lite små… Får se hur de känns att springa i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *