Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

2 thoughts on “Veckans träning

  1. Hej!
    Tillhör nog den där bortförklarande kategori av människor som aldrig får tiden att räcka till. Har en son på 2,5 år, jobbar heltid och en sambo som jobbar heltid plus lång pendling. Skulle absolut inte ha något emot att gån ner ett par kilo, men framförallt vill jag känna mig starkare! Fysiskt och psykiskt. Jobbar på förskola och det känns som om jag åker på alla baciller är trött, stressad och lätt irriterad. Vill få ordning på mig själv. Önskar jag hade ett kvällsöppet gym på nära avstånd men tyvärr inte. Jag har det inte värre än någon annan, men jag trivs inte riktigt just nu.

    Kan du inte skriva lite om vardagspusslet… Lite tips för oss som alltid har en släng av dåligt samvete för allt man borde göra? :-)

    Kommer absolut följa dig på Blolovin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *