Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Vintervårda torr hud

Jag är en torris. Ja, alltså jag har torr hud och på vintern blir den torrare, stram och kliar. Det kräver extra mycket omvårdnad. Vad gör jag då? Ja det hjälper inte att bara smörja och smörja med feta krämer. Först måste död hud bort. Alltså:

20121026-210715.jpg
Detta är en sockerscrub men saltscrub funkar lika bra. Dessa skrubbar bort och återfuktar. Tillsammans med en bra lotion efter skrubben blir hyn som på en bebis. Ansiktet ska självklart också skrubbas å smörjas men det är en vetenskap i sig där jag nu är ute och irrar. Men just nu har jag i alla fall en bra mask:

20121026-211211.jpg
Efter tvätt och scrub kommer mask och sedan: Voila’! Som en baby!

Jag var även snäll mot håret idag. Jag har riktigt torrt hår och har testat ganska många inpackningar innan jag tillslut upptäckte en som står över alla andra:

20121026-211455.jpg
Revolutionerande och superdryg.

Ja ja, det var ett ytligare inlägg men hela kroppen ska ju må bra, eller hur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *