Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lillans födelsedag

Idag, strax efter klockan 19 fyllde Lillan exakt 2 år. Om du vill läsa hur det gick till när just denna prinsessa kom till världen kan du klicka HÄR. Det var lite dramatiskt…

Nu är du, min lilla flicka, en dam med en stark egen vilja. På förskolan berättar pedagogerna hur du är en kraft att räkna med. Alltid bus i blicken och de har till och med fått dela på dig och din partner in crime Cissi då ni triggar igång varandra till stordåd. För ca tre veckor sedan började du bli torr om nätterna och blöjan var historia. Du är en glad tjej som älskar att gosa. Du börjar visa omhändertagande och vill gärna leka med dockor och din Kanina-Nina. Lollo följer också med och det ska kläs av och på. Din docka Maja-Rosa ska man torka i rumpan och byta på. Hundar är bland det bästa du vet och du springer med öppna armar mot alla hundar, stora som små.

Du vill göra allt som jag gör och följer mig som en kär liten svans.

20120929-192735.jpg
Idag hade jag väst och givetvis ville även du ha det.

Jag älskar dig min härliga lilla flicka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *