Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Veckans träning

Veckans träning blev inte riktigt enligt plan… I fredags började jag känna en förkylning och imorse vaknade jag med halsont. Buh!

Måndag
Vila
Tisdag
Spinning, 50 minuter
Onsdag
Backintervaller, 6×35 sekunder med 3 minuters ståvila. Kördes i slalombacken här i närheten. Ett tips är att köra intervallerna på bilvägen som nästan alltid finns på slalombacken. Det är tillräcklig lutning och ger bättre flyt i löpningen.
Torsdag
Vila
Fredag
Ofrivillig vila pga förkylning
Lördag
Instruerade i spinning 60 minuter och därefter core
Söndag
Ofrivillig vila…

Ja, vad ska man göra? Det är väl dagisstart i kombination med att jag kommit ut balans med mina mellanmål. Snabbt in med ett bra mellanmål efter tung träning för att hjälpa kroppen att återhämta sig. Missar jag det och sen befinner mig på offentliga platser med bakterier och pussar och kramar ungarna som varit på dagis då är risken att bli sjuk betydligt större. Efter ett träningspass är man känslig och ska få i sig nåt inom 30 minuter. Gör om, gör rätt, gör aldrig fel igen Jessica.

20120902-194731.jpg

5 reaktioner på ”Veckans träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *