Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Vilken konsert, Coldplay!

Som sagt, jag älskar Coldplay… My God vilken konsert! Det var nog den bästa konserten någonsin. De kan räkna med mig i publiken varje gång jag har chansen.

20120831-165116.jpg

20120831-165152.jpg
All publik fick ett armband när man gick in som sedan lystes upp/blinkade vid vissa delar av showen. Behöver jag säga att det var en ljusshow utan dess like som tillsammans med musiken gjorde kvällen magisk!

20120831-165407.jpg
Jag brukar bli lite rastlös efter en timmes konsert men de hade lätt kunnat hålla på en timme till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *