Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tävling: Vinn ett Natusan-kit!

Nu är det hög tid för tävling igen. Denna gång i samarbete med Natusan. Jag kommer tävla ut 3 produktkit där varje kit är värt 200kr.

Produktkitet innehåller alla produkter från serien First Touch, en vårdande och mild serie som passar barnen från tidig ålder.

20120821-132526.jpg
Jag har använt Natusans produkter på alla mina barn och gör det fortfarande. De är milda och sköna.

Om du vill tävla vill jag att du delar detta inlägg på Facebook samt kommenterar detta inlägg att du är med och tävlar tillsammans med mailadress. Vinnare meddelas här på bloggen!

Du har till och med söndag den 26 augusti på dig!

18 reaktioner på ”Tävling: Vinn ett Natusan-kit!

  1. Hej! Har nyss hittat din träningsblogg och tycker att den är jättebra och inspirerande! Jag skulle gärna vilja ha tips på hela träningsupplägg. Hur ser ditt träningsupplägg ut i gymmet då du tränar ”hela kroppen”? Eller hur lägger du upp ett corepass? Eller kan du tipsa om gamla inlägg i arkivet? Tack i alla fall för härlig bloggläsning!

  2. Hej! Har nyss hittat din träningsblogg och tycker att den är jättebra och inspirerande! Jag skulle gärna vilja ha tips på hela träningsupplägg. Hur ser ditt träningsupplägg ut i gymmet då du tränar ”hela kroppen”? Eller hur lägger du upp ett corepass? Eller kan du tipsa om gamla inlägg i arkivet? Tack i alla fall för härlig bloggläsning!

  3. Jag är med och tävlar om Natusanprodukter! Väntar mitt första barn och skulle känna mig trygg att använda dessa produkter. /Therese

  4. Jag är med och tävlar om Natusanprodukter! Väntar mitt första barn och skulle känna mig trygg att använda dessa produkter. /Therese

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *