Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ont i benhinnorna

Gårdagens träning var så skön. Först ett härligt corepass med glada, hårt kämpande deltagare. Sen ett gäng 35-sekundersintervaller på löpbandet. Puh! Kändes dock i benhinnorna som signalerat sedan förra veckans korta intervaller. Nu har ju jag varit dålig på att stretcha dem efteråt. Igår tog jag mig i kragen, ställde mig i snygg position och stretchade:

20120719-064752.jpg
Cute…
Nåväl, inte så snygg men den är out-freakin’-standing! Nu är den brännande känslan som bortblåst. I 5 minuter ska man stå i denna position. Viktigt att man kör hela 5 minuter. De sista 2 kommer det kännas obehagligt men det är ok. Hälarna ska precis släppa från golvet och tårna peka rakt fram. Du behöver också nåt att hålla i framför dig. Denna bjuder jag på idag!

Nu Coldplay i lurarna och njuta hela vägen till jobbet. Näst sista dagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *