Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ännu en härlig dag

Många överraskas av hur vädret är oberäkneligt och kanske inte tillfredsställande för årstiden. Vi vill ha mer sol, mer värme. Men. Vi bor i Sverige och här har vi det så här. Embrace it. Jag är dessutom en väderoptimist. Ultramaken leker meteorolog, tittar upp på molnen analyserar medan jag tittar rakt fram; sol här och nu – bra! En härligt dag! Självklart trivs jag om det är långa, varma sommardagar med massor med bad men vi får vad vi får. Inget att jaga upp sig över. Det finns ju inget att skylla det på och inget att göra åt det. Vi åker visserligen till Turkiet i augusti men det hade vi gjort ändå.

20120718-155231.jpg
Cypern 2011

Jag sätter mig på bussen och placerar mig här och nu. Njuter av att i min ensamhet sitta och lyssna på Coldplay. Njuter av tanken på barnens tjut och gosiga armar runt min hals när jag kliver in genom dörren hemma. Njuter av att få instruera ett corepass ikväll och därefter ställa mig på löpbandet för 45-sekundersintervaller, hehe.

Det blir bra.

2 reaktioner på ”Ännu en härlig dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *