Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ryck och stöt

Jag fortsätter jobba med tekniken vid ryck och stöt. Det är inte helt lätt men skam den som ger sig. Eftersom jag nästan alltid tränar själv måste jag vara försiktig med vikterna vid sådana krävande övningar. Men det kändes lite fjantigt att stå där med en 10 kilosstång… Ja ja, hellre det än att skada sig.

Passet idag såg ut såhär:
x3
– Ryck
– Stöt
x3
– Knäböj i Smithmaskin
x3
– Axelhjulet
– Omvända flyes
Och slutligen körde jag boxbåten kombinerat med 3 knee tuck tills jag stupade… Sen var jag trött!

20120630-131016.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *