Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Cool running som början på semestern

20120629-205941.jpg
Idag börjar en två veckor lång semester. Jag har jobbat som ett litet svin de senaste veckorna för att få allt klart och nu är del ett av min semester här. Puh! Vad passar bättre för att kunna landa än ett distanspass idag? Inte mycket.

20120629-210322.jpg
Jag passade på att testa mina nya, korta kompressionstights från Newline och det kan ha varit det skönaste jag sprungit i. Skojar inte. Ultramakens kommentar innan jag gav mig var ”Nu ser du ut som en löpare”. Ehum… Nu? Innan då?! Jag är en löpare. That’s it.

Avslutade träningen med planka och planka i rotation. Jobbar på de där rutorna. Gettin’ closer…

Som perfekt avslutning blev det en middag med charkisar och mitt favoritvin:

20120629-210813.jpg
Nu har jag landat. Nu är det semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *