Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Romantisk date = långpass

Har precis avslutat ett långpass på 3 timmar med ultramaken. Varför inte be om barnvakt för att träna ihop när man kan göra det för att gå ut och äta middag ihop?

20120428-143532.jpg
Här sitter vi på syrrans altan och njuter av solen. Ungarna har haft det toppen och Lilleman har fått dubbelkolla att det inte är läge att öppna poolen ännu 😉

Kvittot då? Totally doable! Marschfarten fungerade och bör ta mig till mitt tidsmål. Yey!!

Idag sprang jag i kortärmat och hade solglasögonpremiär! Mina X-Kross sitter så otroligt bra. Tänk att de kan passa både mitt lilla huvud där glajjer alltid är för stora och Ultramakens huvud. Idag skulle jag inte klara mig utan dem. Ett tips om du är ute efter bra solglasögon att träna i.

Insåg precis att jag vill ha en coca cola-langare på maran som ger mig en cola vid 30 km. Nån som känner sig manad och därmed kommer få se lyckotårar och avgudas av mig resten av sitt liv?

2 reaktioner på ”Romantisk date = långpass

  1. Jag langar så gärna! Vet vikten av att ha hjälp från sidan 🙂
    Härligt att det kändes så bra på ditt löp idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *