Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Löpning i snön & tips önskas

Snabba beslut. Efter att huset tömts på folk (igår åkte lillasyster och lillebror och idag åkte storasyster och hennes familj) och mamma och pappa åkt till jobbet var jag sådär härligt spontan (…?) och städade ordentligt. När huset var fint kom jag på att ett löppass skulle passa bra. -7 grader och lätt snöfall. Mina X-kross glasögon låg tyvärr hemma, i och för sig har jag bara mörka glas till dem men ändå. Jaja, ut i det härliga vädret bara. Grym vinterlöpning i snön!

20111230-182352.jpg
Sen hoppade vi ut i snöhögen hela familjen.

Gårdagens längdskidåkning var förresten magisk! De gamla takterna sitter i 🙂

På söndag börjar vi vår resa hemåt igen. Nån som vet en bra restaurang i Umeåsom har öppet för middagsgäster på Nyårsdagen?

Och en annan sak; om ett par veckor åker jag och Ultramaken till London över en helg. Tips på shopping, restauranger? Vi har varit där tidigare men det är alltid bra med tips så kör på :).

4 reaktioner på ”Löpning i snön & tips önskas

  1. London!! Åhh vad avis jag blir! Jag kan tipsa om Gordon Ramseys restaurang The Maze, men andra av hans funkar också. Fråga vår gemensamma vän vad hon tyckte också 😉 Boka bord bums!! Sen finns det en superbra outlet lite utanför London som har massa märken och kanske dessutom rea, vem vet? http://bicestervillage.com/ Det behövs en dag till det eftersom det är lite resväg men om märkena som finns där lockar så är det defintivt värt det! Åhh vad sugen jag blir på London nu!! Ni får ha det så underbart!!

  2. London!! Åhh vad avis jag blir! Jag kan tipsa om Gordon Ramseys restaurang The Maze, men andra av hans funkar också. Fråga vår gemensamma vän vad hon tyckte också 😉 Boka bord bums!! Sen finns det en superbra outlet lite utanför London som har massa märken och kanske dessutom rea, vem vet? http://bicestervillage.com/ Det behövs en dag till det eftersom det är lite resväg men om märkena som finns där lockar så är det defintivt värt det! Åhh vad sugen jag blir på London nu!! Ni får ha det så underbart!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *