Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Man får ta det onda med det goda

Jag brukar medvetet välja att inte skriva så mycket negativt här på bloggen. Framförallt för min egen skull; kanske nån form av ”syns inte-finns inte” mentalitet. Sen är det kanske heller inte så kul att läsa om heller. Men i alla fall har jag känt en dipp i humöret i några dagar. Varför vet jag inte. Jag är väl bara människa jag med. Jag är oftast glad men inte alltid.

Det positiva är dock mina träningsresultat som både känns och syns. Armarnas muskler börjar mejslas fram, sakta men säkert, och på magen börjar små rutor träda fram. Viktigast av allt är att jag känner mig starkare. Vevade runt med vår 16-kilos kettlebell igår. Trodde jag väl aldrig i somras :). Det är oerhört skönt att veta att min träning verkligen fungerar.

Ikväll hoppar jag upp på spinningcykeln för ett pulsspinningpass. Vill du hänga med?

2 reaktioner på ”Man får ta det onda med det goda

  1. Kul att du känner att träningen ger resultat, att det går framåt! Det brukar kunna ge positiva vibbar! Dipp i humöret är väl något de flesta får till och från, oftast utan någon orsak, vilket gör det ännu jobbigare tycker jag! Hoppas det vänder snabbt! Kram

  2. Kul att du känner att träningen ger resultat, att det går framåt! Det brukar kunna ge positiva vibbar! Dipp i humöret är väl något de flesta får till och från, oftast utan någon orsak, vilket gör det ännu jobbigare tycker jag! Hoppas det vänder snabbt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *